Wie zijn wij – PVHGG Bert Roodhooft 05/05/2022
website_Profiel_Bert Roodhooft
Bert Roodhooft
Osteopaat
Bert Roodhooft, osteopaat
Naast het werken met volwassenen met verscheidene soorten klachten, werk ik zeer graag met personen met acute dringende klachten zoals : “ ‘t verschot”, “ ‘t siatic”, acute lumbago of cervicalgie, “torticollis” en vele andere… Ik ben ook zeer gedreven in het werken met zuigelingen, baby’s en kinderen. Bezoek daarvoor gerust onze website omtrent osteopathie bij babies. Empathie, inzicht in uw probleem en wederzijds vertrouwen zijn heel belangrijke aspecten in onze benadering. Elke patiënt is een uniek individu, geen twee behandelingen zijn gelijk. Alles gebeurt op een respectvolle, vriendelijke en professionele manier. Als osteopaat vervolmaak ik mij nog steeds dmv specifieke osteopathische postgraduate opleidingen in binnen-en buitenland. Zo blijven onze technieken en behandelstrategieën up-to-date. Een directe aanpak van uw acute problemen staat bovenaan onze agenda.U hoeft absoluut geen week te wachten op een osteopathie-behandeling.
Caroline De Bleeckere, kinesitherapeute

Ik ben de mama van twee ferme zonen, een bezige bij én sportief. Afgestudeerd als kinesitherapeute in 1995 ging ik onmiddellijk als zelfstandig kinesiste aan de slag. Door allerlei bijscholingen bezit ik een breed interesseveld binnen de kinesitherapie. Hierdoor behandelen we onze patiënten enkel met de meest actuele en gespecialiseerde vormen van kinesitherapie.
We houden zelf van een persoonlijke aanpak en dat op een gemoedelijke manier met veel respect voor uw privacy. Bij ons zijn er geen gezamenlijke oefenzones, maar steeds een individuele begeleiding van uw specifieke doelen. Sommige “klachten” zijn veel meer dan een mechanisch  probleem. We proberen uw ganse gezondheid aan te pakken.
We werken zeer veel met perinatale begeleiding. Maar ook de tennisellebogen, lumbago’s, spanningsklachten, ontstekingen op allerlei gewrichten, en de specifieke revalidatie na operaties behoren tot mijn interesses.
De complementariteit met de osteopathie binnen onze praktijk is een enorme meerwaarde in de aanpak van uw klacht

website_Profiel_Caroline De Bleeckere
Caroline De Bleeckere
Kinesitherapeute
0
jaar ervaring

vol voldoening

0
voorschrijvers

Positieve relatie

0
tevreden patiënten

We love you

Ons doel is u de meest effectieve behandeling te bieden, aangepast aan u als individu.
We helpen u op een persoonlijke en gemoedelijke manier met veel respect voor u en uw privacy.
Sfeervolle praktijkruimte


We vinden het belangrijk dat u zich goed voelt in onze praktijk. Dit uit zich vooral in onze werkwijze maar ook in de inrichting van onze praktijkruimte. We hebben verschillende sfeervol ingerichte ruimtes waar de nodige privacy wordt gegarandeerd. Elke patient is een uniek individu. Alles gebeurt op een respectvolle, vriendelijke en professionele manier.

Snelle dienstverlening


U kan bij ons dagelijks op consultatie komen. Onze werkuren zijn zeer uitgebreid. Zo vinden we vast een plaatsje in uw en onze agenda. Wij zullen trachten u steeds zo snel mogelijk een afspraak te bezorgen. Contacteer ons gerust voor vrijblijvende extra informatie. Wenst u snel een afspraak... bel dan op het telefoonnr 055300799

Kinesitherapie en osteopathie : een waardevolle samenwerking


Onze praktijk werkt ANDERS. Deze “kruisbestuiving” is een belangrijke meerwaarde waar u als patiënt enkel voordeel uit kan halen. Afhankelijk van uw klachten bieden we u een gepaste behandeling aan. Neem een kijkje op de pagina "therapievormen"

Kwalitatief behandel-, preventie- en adviescentrum


Door de jaren ervaring en door de zeer gevarieerde patiëntengroep zijn we uitgegroeid tot een kwaliteitsvol behandel, preventie- en adviescentrum voor mensen met klachten van allerlei aard. Bij ons krijgt elke patiënt de nodige individuele aandacht.

We zijn op zoek naar U, een vlotte kine of osteopaat die graag dicht bij de patiënten staat.
een acute blokkade?

snel een afspraak nodig?

Een directe aanpak van uw acute problemen staat bovenaan onze agenda. U hoeft absoluut niet lang te wachten om een afspraak te bemachtigen.

01

Osteopathie bij babies

bezoek deze website

We zijn zeer gedreven in het werken met zuigelingen, baby’s en kinderen. Bezoek dus zeker eens onze website omtrent osteopathie bij babies

02

Iedereen is uniek

respectvol, professioneel

Kennis, inzicht, veiligheid, vertrouwen en tijd zijn heel belangrijke aspecten in onze aanpak. Elke patiënt is een uniek individu.

03